U poslednjoj nedelji marta 2024., nedeljni horoskop obećava niz uzbudljivih događaja. Proslavljeni astrolog Vladimir Vlajić u popularnom televizijskom programu “150 minuta” koji se emituje na Prvoj otkrio je pojedincima koji mogu da predvide veće romantične izglede i onima koji se raduju napredovanju u profesionalnom životu.

Pojedinci Ovnovi mogu iskusiti iscrpljivanje energije, ali njihova odlučnost ostaje jaka. Ova sedmica donosi značajne transformacije za samce Ovnove, jer se mogu zaljubiti, ući u vezu ili čak razmišljati o braku. Oni koji su bili zaokupljeni svojim zauzetim rasporedom možda su osjetili osjećaj dezorijentacije. To se može pripisati nepovoljnom prisustvu Marsa, njihove vladajuće planete, u znaku Riba. Može doći do nesuglasica u vezi sa finansijama, iako manje. S druge strane, poslovni sektor donosi izuzetan osjećaj snage volje i ambicije. Ovan će moći savladati razne prepreke i ostvariti svoje ciljeve. Komunikacija može biti spora, ali u tom periodu će se uspostaviti važne veze koje će dovesti do plodne saradnje.

Bikovi bi trebali obratiti pažnju na svoju hormonsku ravnotežu. Ovo je povoljno vrijeme za one koji su nevezani, jer imaju priliku da odaberu i zaokupe pažnju nekoga ko bi mogao biti prilično zadivljujući na romantičnom izletu. Bikovi koji su bili zaokupljeni brojnim poslovima uskoro će završiti užurbani period, stvarajući mjesto za povoljnu fazu u njihovim odnosima. Poslovni sektor od ove sedmice prolazi kroz transformaciju. Doći će do povećanja obima posla i odgovornosti, a određeni poduhvati koji su pokrenuti u oktobru 2023. sada će uroditi plodom.

Blizanci se suočavaju sa kritičnom prekretnicom u svom životu. Predstojeće pomračenje će se dogoditi u njihovoj petoj kući, koja upravlja stvarima srca. Ovaj nebeski događaj će im donijeti značajne i sudbonosne promjene. Očekuju vas uzbudljivi izgledi, a postoji čak i mogućnost preseljenja. Za one koji su slobodni, postoji šansa da kroz svoje profesionalne poduhvate sretnu nekoga intrigantnog i vrlo ambicioznog, nekoga ko se izdvaja od njihovih prethodnih partnera. Ovaj period im obećava. Međutim, oni koji su zaokupljeni mogu se uhvatiti u koštac sa unutrašnjim nemirom i mučnim pitanjima. Moj prijedlog je da se upustite u otvorenu komunikaciju kako biste pronašli utjehu. Na poslovnom planu, postojaće dokazi napretka i prilika da se krene na novi put zapošljavanja.

Osobe koje boluju od raka mogu iskusiti umor dok se pomračenje dešava u njihovoj četvrtoj kući, što dovodi do zabrinutosti za rodbinu. Oni koji su nevezani mogu naći ljubav i podršku od novog partnera. Nakon užurbanog perioda, nastupiće povoljna faza, iako će biti potrebna pažnja za člana porodice. Poslovni sektor je vezan za preduzetništvo, a biće dostupni i dodatni izvori prihoda. Preporučljivo je odgoditi sve poslove oko nekretnina do maja zbog predstojećeg retrogradnog Merkura.

Kičma je Lavovo ranjivo područje. Slučajni sastanci u javnim prostorima su posljedica oslobođenja. Pomračenje se dešava u okviru administrativnih zadataka, kojima treba postupati s oprezom. Pregovori se vode sa pojedincima koji imaju prepune rasporede. Poslovni sektor donosi nepredviđene finansijske poremećaje. Međutim, postoji nada za poboljšanje dok se kreću kroz birokratske prepreke. Iako napetost može dominirati radnim okruženjem, svi problemi će se riješiti u njihovu korist.

Za osobe rođene pod horoskopskim znakom Devica važno je da daju prednost dobrobiti svog respiratornog sistema. Što se emocija tiče, ovo je povoljan period da iskuse radosti romantične ljubavi. Međutim, predstojeće pomračenje prvenstveno će uticati na njihovu finansijsku situaciju. To predstavlja obećavajuću priliku za Djevice da osiguraju zajmove i poboljšaju svoje monetarne prilike. Uprkos tome što su zauzete raznim obavezama, Djevice takođe mogu doživjeti osjećaj neizvjesnosti od ove sedmice. Ova neizvjesnost ima potencijal da probudi strahove u njima. Pozitivno je da poslovni sektor ima nove mogućnosti i šansu za Djevice da se upuste u uspješan poduhvat. Ishodi njihovih poduhvata poslužit će kao pokazatelji da li su na pravom putu ili ne.

Glave Vage doživljavaju turbulencije. Oslobođena Vaga ima potencijal da razvije romantična osećanja prema kolegi. Uspjeh ove veze ovisi o kompatibilnosti njihovih horoskopa. Pojedinci Vaga sa zauzetim rasporedom moraju vježbati strpljenje i suzdržati se od impulzivne reakcije, birajući umjesto toga da drže jezik za zubima. Mogu naići na posebnu energiju koja ih okružuje. Na radnom mestu neko ih uporno gnjavi i kritikuje, ali će na kraju riješiti određena pitanja. Ovo je bio povoljan trenutak za takav razvoj događaja.

Škorpije mogu doživjeti nemir jer je njihov ljubavni život pod utjecajem prisustva do četiri planete, što ukazuje da je zaljubljivanje neizbježno. Imaće slobodu izbora između najmanje tri potencijalna partnera. Preporuča se traženje smjernica od astrologa za upoređivanje horoskopa ako im je potreban savjet. Zauzeti pojedinci mogu očekivati ​​nalet strasti tokom ovog perioda, što ga čini odličnim vremenom za njih. Međutim, rad sa poslovnim saradnicima može biti izazovan. Na sreću, oni će dobiti značajnu podršku od osobe na poziciji autoriteta, što će za njih imati veliki značaj. Čini se da Škorpije postavljaju temelje za značajne poslovne promjene koje će se dogoditi u maju.

Psiha Strijelca trenutno se suočava sa nizom izazova. Oni koji nisu u privrženim vezama imaju priliku da se upuste u tajne romanse, da se ponovo povežu sa pojedincima iz njihove prošlosti ili da ostvare veze sa novim poznanstvima koja se nalaze preko platformi društvenih medija. Iako može postojati određena fizička distanca između pojedinaca Strijelca i onih koji su okupirani raznim obavezama, to neće poremetiti njihovu vezu sa svojim partnerima. U pogledu svojih profesionalnih nastojanja, Strelčevi pojedinci mogu iskusiti umor, pa im je preporučljivo da izbegavaju žurbe sa odlukama. Srećom, podrška prijatelja je na pomolu i oni će možda biti skloni da traže samoću tokom ovog perioda.

Za osobe rođene pod horoskopskim znakom Jarca važno je da daju prednost dobrobiti svog respiratornog sistema. Jarčevi koji su nevezani mogu imati romantična osećanja prema nekome. Preporučljivo je da pojedinci koji imaju zauzet raspored budu oprezni kada dijele informacije koje žele zadržati privatnim. Treba izbjegavati požurivanje s riječima kako bi se spriječile neželjene posljedice. Poslovni sektor može predstavljati izazove kada je u pitanju rješavanje papirologije. Nadalje, postoje naznake nadolazećih promjena u domenu poslovanja.

Vodolije moraju biti oprezne kako bi izbjegli potencijalne ozljede. Pomračenje će se dogoditi u njihovoj devetoj kući, koja upravlja pitanjima vezanim za zakon, spoljne poslove i putovanja na daljinu. Planovi putovanja su trenutno u toku. Pojedinci koji cijene svoju slobodu mogu se ponovo povezati s nekim iz svoje prošlosti, dok oni sa zauzetim rasporedom trebaju se potruditi da otvoreno komuniciraju sa svojim partnerima. Doći će do povećanja rashoda ili prihoda. Ovaj period predstavlja divnu priliku za obrazovne aktivnosti.

Astrolog Vladimir Vlajić savetuje Ribama da budu oprezne kada su u pitanju pozajmice i zaduživanje. Iako se slobodoumne Ribe mogu prepustiti fantazijama, postoji šansa da se umiješaju u tajnu vezu. S druge strane, zaposlene Ribe trenutno se suočavaju sa krizom, a Vlajić im predlaže da otvoreno komuniciraju sa svojim partnerima o svojim brigama. U poslovnom smislu, Ribe mogu očekivati ​​unosne prilike koje će povećati njihov finansijski prosperitet. Međutim, Vlajić napominje da Ribe imaju tendenciju da se previše fokusiraju na trivijalne stvari i da bi im bilo dobro da se pozabave tom tendencijom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here