Ceca, čije je pravo ime Svetlana Ražnatović, poznata je i popularna ličnost na Balkanu. Rođena 14. lipnja 1973. godine u srbijanskom gradiću Žitorađa, ogromnu slavu stekla je kao folk pjevačica devedesetih godina prošlog stoljeća. U dobi od 14 godina započela je svoju karijeru producirajući svoj inauguracijski album. Tijekom 1990-ih, Ceca se pojavila kao istaknuta figura jugoslavenske glazbe, osvojivši publiku ne samo u Srbiji nego i diljem balkanske regije.

 

 • Njezin očaravajući glas, magnetska prisutnost i zadivljujući scenski nastupi prikupili su odane sljedbenike obožavatelja. Ipak, Cecina golema popularnost nije bila izuzeta od sporova. Bila je udana za Željka Ražnatovića, poznatijeg kao Arkan, pripadnika paravojne formacije tijekom sukoba na Balkanu tijekom 1990-ih. Ta povezanost izazvala je brojne prijepore i osude, ali paradoksalno, pojačala je i znatiželju oko Cecinog lika i profesionalne putanje. Nakon Arkanove smrti 2000. godine, Ceca se privremeno povukla iz javnosti. Ipak, na kraju se vratila, izdajući nove albume i nastupajući na koncertima. Čak i sada, njezini nastupi uživo i dalje privlače veliku publiku, a njezini bezvremenski hitovi poput “Pustite me da ga vidim” i “Lepi grome moj” ostaju omiljeni obožavateljima.

Cecina filantropska nastojanja privukla su jednako pozornosti kao i njezina glazbena postignuća. Tijekom burnih vremena balkanskih ratova aktivno se uključila u mnoštvo inicijativa posvećenih pružanju pomoći i podrške onima koji su se suočili s nedaćama.

 

 • Unatoč neporecivoj popularnosti i postignućima u glazbenoj industriji, Ceca se i dalje suočava s kontroverzama i kritikama, koje prvenstveno proizlaze iz njezinih veza s politički polarizirajućim pojedincima i optužbama za korupciju i umiješanost u nedopuštene aktivnosti.Ceca Ražnatović ispričala je svoje mišljenje o razvodu Tonija i Dragane. Nakon što je objavljena vijest o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića, kolege iz estrade iskazali su podršku svom kolegi u ovoj značajnoj životnoj prekretnici. Nakon 24 godine braka, par se sprema raskinuti svoju zajednicu. Dragana Mirković u službenom je priopćenju otkrila da su nesuglasice došle do točke prijelaza, unatoč pokušajima da spase vezu.

Navodno par posljednje tri godine živi razdvojeno. U ovom izazovnom razdoblju njihova djeca, Manuela i Marko, daju sve od sebe kako bi bili podrška majci. Pratili su je na turnejama, a nedavno su zajedno posjetili i manastir Ostrog.

 

 •  Raspad obitelji uvijek je tužan događaj i iskreno se nadam da nitko ne mora doživjeti takvu bol. Naravno, solidarišem se s kolegicom – potvrdila je Ceca.S obzirom na obiteljske prilike, podršku su istupile brojne poznate osobe, među njima i Ceca Ražnatović. Izražavajući se na svoj osebujan način, prije početka snimanja renomirane emisije “Zvezde Granda” otvoreno se osvrnula na napise oko razvoda Tonija i Dragane, pred očima srpskih medija. Raspad obitelji uvijek je tužan događaj i iskreno se nadam da nitko ne mora doživjeti takvu bol. Naravno, solidarišem se s kolegicom – potvrdila je Ceca.

BONUS TEKST:

Uspješna žena je više od samih dostignuća i vanjskog sjaja. Ona je simbol snage, odlučnosti i samopouzdanja. Evo nekoliko karakteristika koje često prate uspješnu ženu:

 1. Samopouzdanje: Uspješna žena vjeruje u sebe i svoje sposobnosti. Ona se ne boji preuzeti izazove i suočiti se s preprekama na putu ka svojim ciljevima.
 2. Ciljevi i ambicije: Ona ima jasno definirane ciljeve i ambicije u životu. Ustraje u njihovom ostvarivanju s predanošću i fokusom.
 3. Vještine upravljanja vremenom: Uspješna žena dobro upravlja svojim vremenom. Ona je organizirana i efikasna u svemu što radi, što joj omogućuje da postigne ravnotežu između profesionalnog i privatnog života.
 4. Emocionalna inteligencija: Ona posjeduje visok nivo emocionalne inteligencije. To znači da je svjesna svojih emocija, sposobna je kontrolirati ih i uspješno se nositi s emocionalnim izazovima.
 5. Fleksibilnost: Uspješna žena je fleksibilna i prilagodljiva. Ona se može prilagoditi promjenama i brzo se prilagoditi novim situacijama.
 6. Povezivanje s drugima: Ona gradi zdrave i produktivne odnose s drugima. Uspostavlja mrežu podrške koja joj pomaže u ostvarivanju ciljeva i rastu, kako na osobnom, tako i na profesionalnom planu.
 7. Samopoštovanje: Uspješna žena cijeni sebe i poštuje svoje vrijednosti. Ona ne dopušta da je drugi omalovažavaju ili sputavaju, već se hrabro bori za ono što smatra ispravnim.
 8. Nastojanje za ravnotežom: Iako je strastvena u svemu što radi, uspješna žena također nastoji održati ravnotežu između posla, obitelji, hobija i vremena za sebe.
 9. Učenje i rast: Ona je spremna neprestano učiti i razvijati se. Nije joj strano tražiti nove prilike za usavršavanje i rast, kako na osobnom, tako i na profesionalnom planu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here