Prebivajući u povijesnim razdobljima, ovi zagonetni vidioci ostavili su nam u nasljeđe svoje tajanstvene stihove i izjave, koje bezbrojni pojedinci pokušavaju dešifrirati kao proročke uvide. Iako takvim stvarima pristupamo s određenom dozom skepse, vrijedno je napomenuti da su se određene prognoze doista ostvarile, tjerajući nas da razmislimo o tome što nam budućnost nosi u 2024. godini, kao što su ove vizionarske brojke predvidjele.

 

  • Dok se nestrpljivo bavimo svečanim pripremama, kićenjem božićnog drvca i kupnjom darova, postupno se približavamo budućnosti koja nam možda neće biti dobra ako je vjerovati proročanskim vizijama Nostradamusa i Babe Vange. Pripremite se za ono što je pred vama! Bradati vidioc, optuženi heretik, liječnik za kugu i astrolog 16. stoljeća, Nostradamus je poznat po svojim predviđanjima. Pripisuje mu se da je predvidio značajne događaje kao što su Veliki požar u Londonu, Hitlerov uspon, napadi 11. rujna 2001., pa čak i trenutna pandemija COVID-19. Objavljivanjem svoje poznate knjige “Les Propheties” 1555. godine, Nostradamus je svijetu i budućim generacijama podario kvazipoetsko djelo koje je proreklo niz uznemirujućih proročanstava, uključujući ratove, pošast, prirodne katastrofe, građanske nemire, politička ubojstva i druga zlokobna predviđanja. Iako je već stoljećima pokojni, njegova zagonetna i uznemirujuća poezija i dalje služi kao izvor spekulativnih proročanstava.

Bugarska mističarka po imenu Baba Vanga, često nazivana Nostradamusom Balkana, izgubila je vid zbog pješčane oluje. Međutim, čvrsto je tvrdila da joj je ovaj događaj podario božanski dar istinske vizije, omogućujući joj da zaviri duboko u budućnost. Godine 1996. Vanga je preminula, ostavivši za sobom zbirku proročanstava koja se protežu sve do 5079. godine, gdje je prorekla konačni nestanak života kakvog ga trenutno shvaćamo. Zanima li nas što je pred nama? Da dodamo element zabave, suprotstavit ćemo prognoze ova dva zlokobna vidovnjaka značajnim astrološkim kretanjima koja se očekuju 2024. kako bismo utvrdili koja su najvjerojatnija.

 

  • Nastavite čitati s prizvukom skepse, dok također nudite istinsku molitvu za nadolazeće dane. Područja umjetne inteligencije, kvantnog računalstva i kibernetičkih napada presijecaju se i imaju veliki značaj u polju tehnologije. Baba Vanga je u svojim predviđanjima predvidjela značajnu tehnološku revoluciju koja će se odvijati 2024. godine. Tu će revoluciju obilježiti neumorni napredak umjetne inteligencije prema potpunoj dominaciji, kao i pojava kvantnog računarstva koje će uzrokovati značajne poremećaje u financijskoj, zdravstvenoj i kibersigurnosnoj industriji. . Na sličan način, Vanga je predvidjela porast rizika za nacionalnu sigurnost jer cyber hakeri usmjeravaju svoju pozornost na kritičnu infrastrukturu, uključujući električne mreže i postrojenja za pročišćavanje vode. Prisutnost zlonamjernih tehnoloških entuzijasta koji predstavljaju prijetnju iz digitalnog svijeta svakako je razlog za zabrinutost, prijatelji moji.

U 2024., pomak Plutona, planeta povezanog s podzemljem, proračunom i regeneracijom, od nepokolebljivog Jarca do nepredvidljivog Vodenjaka, dodatno će potaknuti uspon umjetne inteligencije i rastuću prijetnju kibernetičkog terorizma. Pod svaku cijenu, Vodenjak utjelovljuje napredak, vizionarsko razmišljanje, revoluciju, vodstvo i nepokolebljivi idealizam. Dolazak Plutona označava trenutak da prikupimo plodove svojih djela i suočimo se s ishodima svojih (ne)djela.

 

 

  • Potencijal za našu propast i naš konačni napredak leži u rukama čovječanstva, budući da AI, tehnologija i tehnološki napredak igraju ključnu ulogu u oblikovanju naše budućnosti. Prisutnost masovnog Plutona u Vodenjaku označava značajnu transformaciju u različitim sustavima, strukturama i društvenim hijerarhijama. Tijekom kasnog 18. stoljeća, kada je Pluton prošao preko Vodenjaka, zapalili su se značajni povijesni događaji kao što su Američka i Francuska revolucija, signalizirajući zoru industrijske revolucije. U ovom ključnom trenutku u našoj ljudskoj evoluciji, nalazimo se na rubu još jedne nepovratne prekretnice, trenutka od velikog značaja koji nosi potencijal i za transformativni rast i za katastrofalne posljedice. Otkrivanje lijeka za rak! Srećom, usred izazova, postoji tračak nade jer Vangina predviđanja pokazuju da bi napredak u medicinskim istraživanjima mogao uskoro dovesti do razvoja lijekova za specifične vrste raka i Alzheimerove bolesti.

Kako piše Srbija Danas, znanstveni napredak koji ima za cilj produžiti život ili usporiti kognitivni pad itekako je nadohvat ruke, posebice kada se uzme u obzir utjecaj planeta koji se povezuje sa smrću koji se kreće kroz znak inovacija. Što kažete na ovu misao: produljenje životnog vijeka u sve zastrašujućem svijetu?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here