Dragana i Toni Bijelić su glavna tema pisanbja domaćih medija u posljednjih desetak dana. njih dvoje faktički i ne žive u posljednje tri godine, a ova informacija je frapirala svaku normalnu osobu. 

Prema medijskim napisima, još je u tijeku podjela imovine između Dragane Mirković i Tonija Bijelića. Unatoč pretpostavkama da je spor okončan kada je Tony udaljen s obiteljskog imanja u Ebenfurtu, par još nije raspodijelio imovinu koju je stekao tijekom dvadesetpetogodišnjeg partnerstva.

  • I Dragana i Toni odigrali su ključnu ulogu u donošenju mudrih poslovnih odluka koje su bivšem paru rezultirale značajnim izvorima prihoda. Njihov portfelj uključuje ne samo vrhunske nekretnine nego i vlasništvo nad televizijskim mrežama i tvrtkama za prodaju luksuznih automobila.

Prema izvoru bliskom obitelji, Dragana Mirković i Toni Bijelić naići će na minimalne komplikacije prilikom podjele svoje nekretnine, budući da će Marko i Manuela nadzirati većinu njih. Međutim, situacija postaje složenija kada je riječ o njihovim različitim tvrtkama. Točnije, Toni se ne želi odreći kontrole nad unosnom tvrtkom za prodaju luksuznih automobila, koja mu služi kao značajan izvor prihoda. Iako Dragana i Toni posjeduju brojne nekretnine u Austriji i na Balkanu, očekuje se da će njihova podjela biti relativno jednostavna. Unatoč tome, podjela njihovih poslovnih pothvata, posebice visokoprofitabilne tvrtke za prodaju luksuznih automobila, predstavlja značajan izazov.

  • Iako se činilo da je Toni vođa carstva, Dragana je zapravo bila ta koja je orkestrirala cijeli proces i imala značajan utjecaj. Spekuliše se da će njih dvojica i dalje biti partneri u kompaniji, ali zaposlenici nisu sigurni kako će taj aranžman funkcionirati, tvrdi izvor na koji se poziva “Blic”.

Zbog svog velikog znanja i iskustva u tom dijelu njihovog posla, Toni je odlučila televiziju povjeriti Dragani. Nema interesa tražiti prilike u Srbiji ili kupovati nekretnine. Dok će dvorac u konačnici naslijediti njihova djeca, Dragana će imati privilegiju živjeti u njemu do kraja života.

Marko i Manuela službeno će preuzeti upravljanje preostalim nekretninama, koje će slijediti sličan obrazac. Međutim, tvrtka za proizvodnju luksuznih automobila predstavlja potencijalni izazov jer služi kao primarni izvor prihoda za obitelj i teško ju se odreći. Kako izvor navodi, Dragana je odlučna zadržati tvrtku za prodaju luksuznih automobila, odbijajući je odustati.

Unatoč nedostatku brige o financijama, ona posjeduje samopouzdanje za stvaranje prihoda. Ipak, priznaje da je njezina uloga u promicanju automobilske tvrtke usmenom predajom uvelike pridonijela njezinom uspjehu, što dokazuju brojni kolege koji su kupovali. Ova spoznaja potiče njezinu odlučnost da zadrži svoj udio. Pravno gledano, poduzeće je zajednički stečeno te je stoga predmet podjele.

Dragana Mirković je u priopćenju za razvod otkrila da ona i Toni već dulje vrijeme vode odvojene živote, a prema nekim informacijama gotovo godinu dana ne dijele isti životni prostor.

  • Povratak Tonija Bijelića potvrđuje i video snimka. Prema informacijama, Toni se prošle godine preselio i sada boravi u Hrvatskoj, točnije u Opatiji, gdje je kupio luksuznu vilu za provod. Toni je večeras sve iznenadio podijelivši snimku svog povratka u dvorac u Beču, gdje su boravili Dragana i njezina djeca, Marko i Manuela.

Ostaje neizvjesno je li njegov dolazak bio da popravi odnos s Draganom. “Nažalost vas moram obavijestiti da sam pokrenula brakorazvodnu parnicu. Tijekom duljeg razdoblja veza između Tonija i mene značajno se pogoršala; u biti smo vodili odvojene živote i živjeli u različitim kućanstvima.

Kako bih dao prednost dobrobiti svoje obitelji i poštovao vrijednosti koje su mi usađene od djetinjstva, uložio sam sve napore da spasim zajednicu koju smo nekada dijelili, unatoč brojnim nepomirljivim razlikama.

Kako je vrijeme prolazilo, shvatio sam da je jaz među nama sve veći i priznao sam da nasilnim ostankom u vezi koja je odavno prestala funkcionirati, nanosim još više štete svojim voljenima. Stoga sam donijela tešku odluku da privedem kraju naš brak.

U priopćenju za javnost kojom se razvodi, Dragana je izrazila nepokolebljivu privrženost svojim principima, načinu života, obitelji i publici. Također je izrazila svoje trajno poštovanje prema Toniju kao ocu njezine djece i nekome s kim je dijelila mnogo dragih godina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here