Na prvi pogled, život pevačice Seke Aleksić izgleda poput bajke. Dva prekrasna sina, skladan brak, kuća u mirnom delu Stare Pazove – život o kojem mnogi sanjaju. Međutim, stvarnost nije uvek bila takva.

Popularna pevačica je odrasla u siromaštvu, a njeni raniji dani bili su ispunjeni izazovima i teškoćama, izveštava Pink.rs. “Moj otac, koji je sada preminuo, bio je dobar čovek, ali postoje stvari koje su se dogodile, a koje ne mogu biti zaboravljene. Oprostila sam mu sve”, rekla je Seka.

Otac Sekinog oca je povremeno imao problema s alkoholom, što je dovodilo do sukoba između njega i Sekine majke. Majka je često bila izložena nasilju, a Seka i njen brat su morali da intervenišu. Nakon razvoda roditelja, otac je otišao da radi u inostranstvo, a Seka je odrasla uz očuha Milana, koji ih je gledao kao svoju decu.

Seka Aleksić je jedna od najuspešnijih folk pevačica. Rođena je u Zvorniku 1981. godine. Nakon izbijanja ratnih strahota, sa porodicom je napustila Zvornik i sklonila se u Banju Koviljaču, a zatim su se preselili u selo Lipolist blizu Šapca.

Iako je odrastala u teškim uslovima, Seka je marljivo radila i isticala se među svojim vršnjacima. Sa samo četrnaest godina počela je nastupati po raznim kafanama kako bi sebi i porodici obezbedila novac za život.

Pevačica Seka Aleksić ostala je bez oca pre pet godina. Iako je bila skrhana bolom, oprostila mu je i oprostila se od njega s ljubavlju i poštovanjem.

Unatoč svojim teškoćama, Seka je postigla izvanredan uspjeh u muzičkoj industriji. Ulaznice za njene nastupe planu u rekordnom roku, a Seka zarađuje od 8.000 do 10.000 evra po noći.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here